Samen sterker

Groenoord Zorgt en Mozion, een thuiszorgorganisatie en outdoor fitnessclub, werken samen aan het bevorderen van een gezondere toekomst voor 65-plussers in Leiden en omgeving. In een tijd waarin de levensverwachting stijgt maar de kwaliteit van leven afneemt, zijn Groenoord Zorgt en Mozion vastberaden om middels een effectief fitnessprogramma het tij te keren.

Het percentage mensen met een chronische aandoening stijgt in Nederland. Opvallend is dat mensen op een steeds jongere leeftijd een chronische aandoening krijgen. Dit in combinatie met de stijgende vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt is een zorgelijke ontwikkeling.

Meer bewegen is een belangrijk onderdeel van de oplossing. Het fitnessprogramma, “Samen sterker”, is zorgvuldig samengesteld door de ervaren bewegingswetenschappers van Mozion. Het programma heeft als doel de spierkracht, conditie en mobiliteit van deelnemers te bevorderen, zodat jij zo lang mogelijk fit en gezond blijft.

Het fitnessprogramma vindt vanaf 13 mei elke week plaats op maandag- en vrijdagochtend. Wil je meer informatie over dit programma ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter.

.